ökad synlighet
content
Flexibla månadsabonnemang
Hemsida

Helhetslösningar

Med våra flexibla månadsabonnemang kan du själv välja vilka tjänster ditt företag har behov av inom digital marknadsföring, marknadsföring och försäljning. Du väljer även hur många dagar i månaden som ni behöver hjälp. ​ Givetsvis kan du byta tjänst eller lägga till dagar i ditt abonnemang om eller när behovet ändrar sig. Saknar ni något så säg bara till, vi är flexibla!

" You can´t sell anything if you can´t tell anything "

SEO- Sökordsoptimering

Med rätt sökord hjälper ni gästerna att hitta till ert företag.

Att synas vid sökningar är en av de viktigaste marknadsaktiviteterna. Det handlar om att förbättra din synlighet när en person söker efter något på de olika sökmotorerna . Som exempelvis Google, Bing och Yahoo. Ca 90 % av Sveriges befolkning använder sig idag av Google i sitt sökande. Vilka webbplatser som visas högst upp i sökmotorerna bestäms av algoritmer. Genom att optimera din hemsida med rätt innehåll, rätt nyckelord (sökord), länkbygge och titeltaggar ökar du chanserna att rankas högre. Alltså när någon person söker efter ditt företags tjänst eller produkt. Att arbeta med SEO- Sökordsoptimering är långsiktigt och ständigt pågående.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Skapa möjligheter med nyhetsbrev
Artiklar
Artiklar
Skapa möjligheter med artiklar
Hemsida
Hemsida
Skapa möjligheter med din hemsida
Social Media
Social Media
LInkedIn, Instagram,Facebook
Annonsering
Annonsering
Nå rätt målgrupp
SEO
SEO
Få fler att upptäcka ditt företag
E-mail marketing
E-mail marketing
Håll kontakten med kunderna
Helhetslösningar
Helhetslösningar
Hjälp med helheten? Vi sköter allt
innehållsmarknadsföring

Content

Att jobba med innehåll är en viktig faktor för SEO. Det hjälper er hemsida att synas på de sökord ni vill.

Varför?

En genomarbetad innehållsstrategi säkerställer att innehållet ger effekt och bidrar till affärsnytta på ett sätt som går att mäta. Det är en investering som så gott som alltid betalar sig i längden. Ju mer innehåll du publicerar som har med dina tjänster och produkter att göra, desto bättre för sökmotorerna. Som exempelvis Google. Sökmotorn lär sig vad din sida handlar om kommer då kunna placera dig högre vid sökningar som är relevanta till det du gör. Vilket leder till fler besökare som kan tänkas vara intresserade av det du säljer. Bra innehåll med en underliggande tanke skapar engagerade kunder som bryr sig om ditt varumärke. Engagerade kunder kommer också att sprida vetskapen om varumärket vidare och på så sätt generera flera kunder.

SoMe- Sociala Medier

Visa upp det som är värdefullt för gästerna att se i era sociala kanaler.

" Digital Marketing is more than just getting likes and comments "

Fördelar med sociala medier är att ha kanaler där du har direktkontakt med din målgrupp. Och där du kan nå ut till din målgrupp både organiskt och via annonsering. Sociala kanaler hjälper till att bygga kännedom och förtroende kring ditt varumärke. Och det går även att mäta i siffror hur dina marknadsaktiviteter presterar. Vi hjälper dig med allt från att lägga en strategi till att fylla dina konton på sociala medier med rätt innehåll. Vi analysera och följer upp resultatet av din aktivitet. Vi jobbar främst med LinkedIn, Facebook och Instagram men är öppna för andra medier så tveka inte att bolla idéer med oss!

Skapa möjligheter med linkedIn
Skapa möjligheter med linkedIn
Bygg nätverk, stärk ditt personliga och företagets varumärke
Skapa möjligheter med Facebook
Skapa möjligheter med Facebook
Kommunicera oftare och smartare med dina kunder och potentiella kunder.
Läs mer
Skapa möjligheter med Instagram
Skapa möjligheter med Instagram
Analys, plan, närvaro, strategi och annonsering

Annonsering

Med annonsering snabbar ni på processen att synas högt upp i sökmotorerna. Vi hjälper er att rikta annonsen till rätt målgrupp. För att ni ska få fler intresseanmälningar och nya kunder. Vi hjälper dig med annonser på LinkedIn, Facebook, Instagram. och Google.

Annonsering online är ett effektivt sätt att marknadsföra sig på. Det hjälper ditt varumärke att spridas och få en bredare varumärkeskännedom. Med  annonsering syns du för potentiella kunder som söker efter tjänster ditt företag erbjuder. En annons som är korrekt utformad skapar intresse och fångar uppmärksamhet. Detta genererar både nya kunder och ökar ditt företags ROI.

Försäljning

Kundens behov är viktigare än någonsin.

Om kunden känner att de är på rätt ställe, har en härlig, ärlig och värdeskapande relation med ditt företag så kommer de investera långsiktigt i er. Inte bara det; de kommer prata om det. Och vad får ni då? Fler kunder. Kundens behov är viktigare än någonsin. Om du är en bra lyssnare och ställer rätt frågor så kommer kunden att ge dig den information du behöver för att skräddarsy de lösningar som ditt företag kan erbjuda. Vi arbetar tillsammans med kunden för att uppnå ditt företags mål.

Digital Transformation

Digital transformation är ett förändringsarbete som involverar hela verksamheten. Det fokuserar på allt från teknik och innovation till kunden och användarupplevelsen. Men även för att effektivisera interna processer och förenkla eller automatisera flöden.  Små och medelstora svenska företag har kommit olika långt i sin digitala transformation. Viktigt i all transformation och oavsett storlek på företag är att få med alla medarbetare på tåget. Det görs bland annat genom en tydlig vision om riktning som skapar mening för teamet. Visionen måste kommuniceras till hela företaget, i många kanaler och ofta. Alla ska med!

Allt börjar med att vi får lära känna dig och ditt företag!

I vilken/vilka delar önskar ni att er försäljning ska öka? Vart finns era kunder idag? Vad kan du berätta om er målgrupp?