En investering för företagets framtid och tillväxt!

När anställda delar företagets innehåll, prestationer eller branschrelaterade nyheter på sina LinkedIn-profiler, kan det öka företagets varumärkesexponering. Detta är särskilt viktigt för företag som vill stärka sitt varumärke och nå en bredare publik.

LinkedIn KomIgång
LinkedIn KomIgång
Hur kommer ni igång- allt ni behöver veta
LinkedIn Fortsättning
LinkedIn Fortsättning
Fördjupning och strategier
LinkedIn Fullservice
LinkedIn Fullservice
Vi sköter allt

Att bygga ditt företags eller personliga varumärke LinkedIn tar tid, du måste ha tålamod.

LinkedIn är världens största yrkesnätverk och fortsätter att växa hela tiden. Genom att använda plattformen får ditt företag fantastiska möjligheter att visa upp företagets produkter, tjänster, hitta nya potentiella kunder, bygga värdefulla relationer, hitta samarbetspartners och positionera er bättre för sökmotorerna.

När du delar ett inlägg från din din företagssida så kommer alla som följer din sida att få en uppdatering om ditt senaste inlägg. Är det ett inlägg som dina följare anser vara intressant eller värdefullt så kommer du säkerligen även att få både likes och kommentarer till ditt inlägg. Det gör att ditt inlägg kommer att synas för otroligt många människor. Det är viktigt med kontinuitet. Skapa inlägg som är värdefulla och använd rätt taggar och hashtags.

Stärk företagets varumärke

Genom att ha kompetenta och engagerade medarbetare på LinkedIn kan företaget stärka sitt varumärke och öka synligheten för nya och befintlig akunder.

Tänk det här när du skapar din företagssida LinkedIn

Bakgrundsbild- Använd en bakgrundsbild som beskriver ditt företag

Företagets logo type

Beskriv ditt företag, vad ni gör och vad ni erbjuder.

Använd rätt sökord för din verksamhet